Despre noi

Cursurile profesionale de frumusețe și stilizare de la DEZVOLTARE sunt calea ta spre o carieră de succes în industria frumuseții. Programul cursurilor acoperă o gamă largă de specializări, de la coafor la cosmetician, și oferă studenților o pregătire de înaltă calificare.

Cursurile profesionale DEZVOLTARE au fost fondate în 1989 de către experimentata maestră modelatoare Natalia Akimova, după ce a absolvit școala inter-republicană din orașul Lvov. De atunci, cursurile pregătesc coafeze universale și specialiști calificați în domeniul frumuseții. Mulți absolvenți au urmat o carieră în Israel, Europa și Rusia. La finalizarea cursurilor, absolvenții primesc un certificat oficial de calificare profesională și asistență în găsirea unui loc de muncă.

Oferim cursuri de coafor universal, coafură pentru bărbați și femei, precum și cursuri specializate în colorare, machiaj, cosmetologie, modelarea sprâncenelor, manichiură, pedichiură, extensii de unghii și gene.

Programul nostru de formare se bazează pe tehnologii și metode de lucru moderne care le permit absolvenților noștri să obțină performanțe deosebite la locul de muncă.

Centrul de formare DEZVOLTARE este unul dintre liderii în domeniul formării în domeniul frumuseții și al aspectului fizic și suntem pregătiți să ajutăm pe oricine dorește să reușească în acest domeniu.

Pregătirea cu noi este o mare oportunitate de a vă explora potențialul profesional, de a dobândi noi cunoștințe și abilități, de a vă extinde rețeaua profesională și de a deveni parte a unei comunități mai mari de profesioniști în domeniul frumuseții.