Cursurile de formare Dezvoltare din Bălți vă vor ajuta să vă împliniți visul de a avea o carieră de make-up artist.

Cursurile de cosmetologie-machiaj oferă studenților cunoștințe și abilități în domeniul îngrijirii pielii, al machiajului și al utilizării produselor și procedurilor cosmetice. Formarea include învățarea noțiunilor de bază ale cosmetologiei, alegerea și aplicarea produselor cosmetice, tehnici de machiaj și lucrul cu clienții.

Absolvenții cursului sunt pregătiți să lucreze în saloane de înfrumusețare, ca profesioniști independenți sau să își înființeze propria afacere în acest domeniu.

Puteți fi instruit ca make-up artist și cosmetician separat sau ca cosmetolog cu normă întreagă. În timpul cursului, studenții învață tehnici de machiaj și cum să se ocupe de problemele de piele ale feței.

Pentru cei cărora le place să se machieze și doresc să își îmbunătățească abilitățile sau chiar să își înceapă cariera de la zero, un curs de machiaj este alegerea potrivită. Cursanții învață cum să creeze machiaje pentru orice tip de față. În cadrul acestui proces, sunt însușite următoarele abilități:

  • Învățarea și înțelegerea tehnicilor de bază ale machiajului.
  • Abilitatea de a lucra cu diverse produse și instrumente cosmetice.
  • Cunoașterea noțiunilor de bază ale cosmetologiei, îngrijirea pielii și selectarea produselor.
  • Abilități de lucru cu clienții, abordare individuală.
  • Elaborarea și crearea de machiaje individuale în funcție de tipul de față și de dorințele clientului.
  • Înțelegerea tendințelor din lumea modei și a produselor cosmetice.

Cursurile de formare pentru a deveni cosmetolog includ un studiu aprofundat al metodelor și tehnicilor de îngrijire a pielii. Învățați abilitățile necesare pentru a efectua o varietate de tratamente de îngrijire și de prevenire. Principalele tehnici studiate includ exfolierea, masajul, curățarea pielii și îmbogățirea cu vitamine și micronutrienți.

Cursurile sunt predate de instructori cu înaltă calificare și cu o vastă experiență în domeniu. Predarea se concentrează pe abilitățile practice, permițând studenților să dobândească o experiență profesională reală. Predarea bilingvă în grupuri mici, precum și instructorii atenți și profesioniști asigură un mediu de învățare confortabil.